Seminars en opleidingen

DSC01607Wij hebben meer dan 20 jaar wereldwijde ervaring met inspectieapparatuur voor de levensmiddelen-, chemische– en farmaceutische industrie. Deze kennis willen wij graag overbrengen door middel van trainingen en seminars. Wij hebben trainingen voor verschillende groepen, zoals operators, kwaliteits- en technische dienst medewerkers. Daarnaast kunnen wij ook op maat gemaakte seminars organiseren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze expert in metaaldetectie heeft een gids geschreven over metaaldetectie. Het is een zeer leesbaar verhaal geworden dat eenvoudig te begrijpen is zonder veel moeilijke technische termen. Deze is eenvoudig aan te vragen. Deze metaaldetectie gids beschrijft het fenomeen metaaldetectie, wat wel en wat niet mogelijk is en waar op te letten. Natuurlijk is er veel meer te vertellen wat wij graag doen. Vul aan de rechterzijde uw gegevens in dan sturen wij u deze geheel gratis toe.

Kennis van metaaldetectie
Goede kennis is zeer belangrijk voor het correct omgaan met de inspectie apparatuur. De kwaliteitseisen worden elk jaar strenger en met de juiste kennis kan hier makkelijker mee omgegaan worden.