Statische wegers

De statische wegers zijn ontwikkeld voor uiterst nauwkeurige weging van producten. Statische weegschalen kunnen in veel verschillende uitvoeringen geleverd worden. Er kunnen zowel kleine doosjes, pallets en zelfs complete vrachtwagens mee gewogen worden.

 

Hygiënische tafelweegschalen, type HHWB
Deze tafelweegschalen kunnen geleverd worden met 4 verschillende plateau afmetingen geschikt voor gewichten van 3 to 150 kg.

Hygiënische weegschaal

Industriële tafelweegschalen, type HIWB
De industriële tafelweegschalen zijn zeer robuust uitgevoerd. Leverbaar met 5 verschillende plateau afmetingen en geschikt voor gewichten van 3 to 150 kg.

Industriële weegschaal

Opbouw vloerwegers, type HDWB
Met de vloerwegers kunnen volledige pallets gewogen worden. De uitvoering wordt aangepast aan de situatie. Zo kan deze uitgevoerd worden met een oprij aanslag of als doorloop. Tevens is deze opklapbaar uit te voeren voor plaatsbesparing maar zeker ook voor reinigingsdoeleinden. Weegbereik van deze vloerwegers is tussen de 150 en 3000 kg.

Opbouw vloerweger

Inbouw vloerwegers, type HWBW
Dit type is vergelijkbaar met de opbouw versie maar wordt deze volledig in de vloer geïntegreerd. Men kan hier dan eenvoudig pallets, normbakken of andere goederen op plaatsen zonder dat er over een verhoging gereden hoeft te worden.

Inbouw vloerweger

Pallet wegers, type HPWB
De pallet wegers is speciaal ontworpen voor het eenvoudig wegen van norm pallets. Het compacte ontwerp en mogelijkheid tot een mobiele uitvoering maakt deze weger zeer flexibel inzetbaar.

Pallet weger

Normbak wegers, type HUWB
Normbakwegers worden vooral toegepast in de vleesverwerkende- en bakkerijindustrie. De normbak wordt als geheel gewogen maar deze weger kan ook als nuttig hulpmiddel gebruikt worden bij het doseren om zo tot een perfect recept te komen.. We hebben bij het ontwerp speciaal aandacht besteed om het geluidsniveau zo laag mogelijk te houden vandaar dit unieke concept.

Normbak weger

IBC container wegers, type HIBCW
De IBC weger is speciaal ontworpen voor bedrijven die deze normbakken gebruiken. Hij kan uitgevoerd worden met plaats voor 1, 2 of zelfs 3 IBC containers. Bij het legen worden de containers schuin opgetild zodat ze volledig geleegd kunnen worden. Tevens werkt deze weger plaatsbesparend.

IBC weger

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com