Röntgen Inspectie

Onze röntgen inspectiesystemen zien meer!
Wij leveren een uitgebreid programma aan röntgen inspectiesystemen. Van klein, ongeveer dezelfde afmetingen als een metaaldetectie systeem, tot groot. Met deze systemen worden vreemde voorwerpen gedetecteerd die een grotere dichtheid hebben dan het product inclusief de verpakking. Enkele voorbeelden zijn metalen, steentjes, botjes, hard plastic, glas, etc.

Ons nieuwste type, de Raycon, is een doorbraak op het gebied van röntgen inspectie machines. Dit systeem is volledig opnieuw ontwikkeld en voorzien van zeer geavanceerde elektronica. Hierdoor is deze machine veel sneller als de bestaande röntgeninspectie systemen en is het gebruik verbluffend simpel. De reiniging is eenvoudig gemaakt door de makkelijke toegang tot de transportband zonder gebruik van gereedschap.

Raycon x-ray De Raycon wordt gemaakt in Duitsland en maakt gebruik van een zeer geavanceerd operating system. Door deze nieuwe software is de machine in staat verschillende producten door elkaar heen te herkennen en te controleren. De machine is zeer degelijk geconstrueerd en is zodanig ontworpen dat de röntgenbuis van onder naar boven kijkt. Dit heeft als voordeel dat er meer effectieve inspectiebreedte beschikbaar is op de band en de machine kleiner is dan zijn soortgenoten.
X-ray Raycon D+
Raycon D+ Het RAYCON D+ productinspectie systeem is ons paradepaardje met veel opties en uitbreidingsmogelijkheden. Hij detecteert alle verontreinigingen welke een hogere dichtheid hebben dat het te inspecteren product zelf. Bijvoorbeeld verontreinigingen zoals metaal, glas, keramiek, en steentjes in voedingswaren. Sommige soorten kunststoffen (PVC, rubber) en andere onregelmatigheden zoals breuk, ontbrekende producten en gewichtsafwijkingen kunnen gelijktijdig gedetecteerd worden afhankelijk van het product.
X-ray Raycon EX1
Raycon D+ Het RAYCON EX1 productinspectie systeem is ons compacte model voor kleine stuksgoederen. Hij detecteert alle verontreinigingen welke een hogere dichtheid hebben dat het te inspecteren product zelf. Bijvoorbeeld verontreinigingen zoals metaal, glas, keramiek, en steentjes in voedingswaren. Sommige soorten kunststoffen (PVC, rubber) en andere onregelmatigheden zoals breuk, ontbrekende producten en gewichtsafwijkingen kunnen gelijktijdig gedetecteerd worden afhankelijk van het product.

Overige Raycon uitvoeringen
De Raycon x-ray inspectie machines zijn er in verschillende uitvoeringen zoals diverse bandbreedtes en hoogtes. Wij geven graag advies welke machine het meest geschikt is voor uw product en productie omgeving.

Meer informatie?

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Vraag dan via hier kosteloos een brochure op van de gewenste categorie.Levensmiddelen

levensmiddelen

De inspectie apparatuur voor de levensmiddelen industrie bestaan uit metaaldetectie, Röntgen inspectie en magneten. Vanzelfsprekend altijd van hoogwaardig RVS gemaakt en leverbaar in standaard- en maatwerksystemen. Diervoeding valt ook onder deze categorie.

Lees verder

Recycling

recycling

De recycling industrie stelt weer heel andere eisen aan de inspectie machines. Zo wordt er vooral gekeken naar machine bescherming. Hiervoor hebben wij speciale metaaldetectie- en magneetsystemen in zeer robuuste uitvoering.

Lees verder

Chemie

chemie

Voor de (petro) chemische industrie zijn er metaaldetectie- rontgen- en magneetsystemen beschikbaar. Deze zijn ontworpen voor eenvoudige integratie en met diverse elektronica pakketten om zowel aan prijs- en prestatie verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Lees verder