Röntgen Inspectie

Onze röntgen inspectiesystemen zien meer!

Wij leveren een uitgebreid programma aan röntgen inspectiesystemen. Van klein, ongeveer dezelfde afmetingen als een metaaldetectie systeem, tot groot. Met deze systemen worden vreemde voorwerpen gedetecteerd die een grotere dichtheid hebben dan het product inclusief de verpakking. Enkele voorbeelden zijn metalen, steentjes, botjes, hard plastic, glas, etc.

Ons nieuwste type, de Raycon, is een doorbraak op het gebied van röntgen inspectie machines. Dit systeem is volledig opnieuw ontwikkeld en voorzien van zeer geavanceerde elektronica. Hierdoor is deze machine veel sneller als de bestaande röntgeninspectie systemen en is het gebruik verbluffend simpel. De reiniging is eenvoudig gemaakt door de makkelijke toegang tot de transportband zonder gebruik van gereedschap.

 

Uitermate geschikt voor de voedingsindustrie

Het grote en intuïtieve touchscreen maakt het instellen zeer eenvoudig. Verder is onze jarenlange ervaring in de levensmiddelenindustrie ook terug te vinden in het ontwerp van de transportband systemen die eenvoudig te reinigen zijn. Deze serie kan geleverd worden in een volledig roestvast stalen uitvoering of met een stalen frame.

Raycon x-ray 

De Raycon wordt gemaakt in Duitsland en maakt gebruik van een zeer geavanceerd operating system. Door deze nieuwe software is de machine in staat verschillende producten door elkaar heen te herkennen en te controleren. De machine is zeer degelijk geconstrueerd en is zodanig ontworpen dat de röntgenbuis van onder naar boven kijkt. Dit heeft als voordeel dat er meer effectieve inspectiebreedte beschikbaar is op de band en de machine kleiner is dan zijn soortgenoten.

Raycon D+

Het RAYCON D+ productinspectie systeem is ons paradepaardje met veel opties en uitbreidingsmogelijkheden. Hij detecteert alle verontreinigingen welke een hogere dichtheid hebben dat het te inspecteren product zelf. Bijvoorbeeld verontreinigingen zoals metaal, glas, keramiek, en steentjes in voedingswaren. Sommige soorten kunststoffen (PVC, rubber) en andere onregelmatigheden zoals breuk, ontbrekende producten en gewichtsafwijkingen kunnen gelijktijdig gedetecteerd worden afhankelijk van het product.

 

Raycon EX1

Het RAYCON EX1 productinspectie systeem is ons compacte model voor kleine stuksgoederen. Hij detecteert alle verontreinigingen welke een hogere dichtheid hebben dat het te inspecteren product zelf. Bijvoorbeeld verontreinigingen zoals metaal, glas, keramiek, en steentjes in voedingswaren. Sommige soorten kunststoffen (PVC, rubber) en andere onregelmatigheden zoals breuk, ontbrekende producten en gewichtsafwijkingen kunnen gelijktijdig gedetecteerd worden afhankelijk van het product.

 

Overige Raycon uitvoeringen

De Raycon x-ray inspectie machines zijn er in verschillende uitvoeringen zoals diverse bandbreedtes en hoogtes. Wij geven graag advies welke machine het meest geschikt is voor uw product en productie omgeving.

 

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com