Dynamische controle wegers

Deze dynamische controlewegers zijn ontwikkeld voor uiterst nauwkeurige weging van producten tijdens transport over een lopende band. Een product waarvan het gewicht buiten de ingestelde toleranties valt, kan automatisch uitgeworpen worden door een uitwerpsysteem dat afgestemd wordt op het specifieke product. Optioneel kan deze weger voorzien worden van een metaaldetector, gemonteerd op de aanvoerband van de checkweger. Een product waarin metaal is gedetecteerd wordt dan ook automatisch uitgeworpen door het uitwerpsysteem.

Nauwkeurigheid met snelheid
Checkfunctie met instelbare toleranties hoogste en laagste gewicht. Afhankelijk van het type weger en de gewichtsklasse zijn snelheden van 400 stuks per minuut haalbaar met een nauwkeurigheid van 0,2 gram.

Specificaties
De wegers zijn geijkt (MID), volledig in RVS en zijn geschikt voor e-weging. Diverse uitvoeringen zijn verkrijgbaar voor droge tot zeer natte omgevingen. De wegers beschikken over een compleet en duidelijk afleesbaar bedieningspaneel in monochroom of kleur. Verder zijn er 1 of 2 uitwerpers mogelijk, statistieken, groot productgeheugen, RS232 seriele data link en digitale filters tegen vibratie, luchtstroming, trillingen etc.

Gewichtsklassen
Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De dynamische controlewegers kunnen producten verwerken van 10 gram tot 6000 gram. De nauwkeurigheid is afhankelijk van het productgewicht, snelheid en afmetingen.
De statische weegschalen kunnen zelfs veel zwaardere producten wegen. Neem bijvoorbeeld de vloerweegschaal die maximaal 4000 KG kan verwerken.

Statische wegers en software
Naast de dynamische controlewegers, ook wel checkwegers genoemd hebben wij een volledige pakket dat onder andere bestaat uit “High-end” statische weegschalen, combinatie weeg/metaaldetectie, basis weegschalen en wegens handpalletwagens wegers en software pakketten voor uitgebreide registratie van al uw wegers en productinspectie apparatuur.

 

 

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com