Basis weegschalen

Voor eenvoudige weegtoepassingen hebben we een groot assortiment bankwegers in ons programma. Deze complete weegschalen bestaan uit een weegplateau met weegindicator. Er is keuze uit verschillende afmetingen weegplateaus en weegklassen. Hiernaast is het ook mogelijk om een weegplateau te leveren met een weegindicator die voldoet aan de gewenste toepassing.

Kolom bankweegschaal, Wall-E serie

Standaard bankweegschaal met de weegindicator op een kolom gemonteerd. Het weegplateau is vervaardigd van RVS. Dit type is zeer eenvoudig in het gebruik, flexibel inzetbaar en staat garant voor een snelle en nauwkeurige weging. Deze compacte bankweegschalen zijn ontworpen voor zowel industriële- als commerciële toepassingen.  Tevens zijn ze verkrijgbaar met een CE-M toelating volgens de OIML R-76 / EN 45501 standaard. Het kleinste platform is 300 x 300 mm en de grootste is 800×800 mm. De gewichtsklassen variëren tussen de 6 kg en 600 kg.

RVS kolom bankweegschaal, Wall-E-Inox serie

RVS standaard bankweegschaal volledig vervaardigd van RVS met de weegindicator op een kolom gemonteerd. Het weegplateau is vervaardigd van RVS. Dit type is zeer eenvoudig in het gebruik, flexibel inzetbaar en staat garant voor een snelle en nauwkeurige weging. Deze compacte bankweegschalen zijn ontworpen voor zowel industriële- als commerciële toepassingen.  Tevens zijn ze verkrijgbaar met een CE-M toelating volgens de OIML R-76 / EN 45501 standaard. Het kleinste platform is 300 x 300 mm en de grootste is 600×600 mm. De gewichtsklassen variëren tussen de 6 kg en 300 kg

Bankweegschaal met losse indicator

RVS bankweegschaal met losse weegindicator, GAEP-K serie

Deze multifunctionele bankweegschaal heeft een losse weegindicator welke separaat gemonteerd kan worden. De volledige constructie is vervaardigd van RVS waardoor deze te gebruiken is in laboratoria en in de meeste industrieën. Er is extra aandacht besteed aan de afwerking waardoor ze ook in hygiënische omgevingen ingezet kunnen worden. Ze zijn beschikbaar als standaard of met een automatisch internal kalibratie systeem. De afmetingen van het platform zijn 400×350 mm. Verkrijgbaar in diverse gewichtsklassen zoals 22 kg, 33 kg en 62 kg.

Weegschaal voor voedingsindustrie

RVS bankweegschaal voor voedingsindustrie, CW90X serie

De CW90X is een bankweegschaal speciaal ontworpen voor de levensmiddelenindustrie en voldoet aan de huidige hygiene richtlijnen van het NSF. De RVS constructieen de IP69k afscherming maakt deze weger geschikt om grondig te kunnen reinigen zelfs met hoge druk en op hoge temperatuur. De weegindicator heeft unieke eigenschappen zoals geen mechanische slijtage door het piezoelektrisch toetsenbord waardoor deze zelfs in ruwe omgevingen volstaat.

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com