Standaard metaaldetectie systemen

Standaard systemen – Optimale bescherming Onze standaard metaaldetectie systemen zijn verkrijgbaar in tien verschillende afmetingen speciaal ontworpen voor controle van vele soorten verpakte levensmiddelen. De detectors zijn uitgerust met de nieuwste elektronica waardoor deze zeer eenvoudig te bedienen zijn en een ongeëvenaard hoge gevoeligheid kunnen behalen.

Uitermate geschikt voor de voedingsindustrie Het grote en intuïtieve touchscreen maakt het instellen zeer eenvoudig. Verder is onze jarenlange ervaring in de levensmiddelenindustrie ook terug te vinden in het ontwerp van de transportband systemen die eenvoudig te reinigen zijn. Deze serie kan geleverd worden in een volledig roestvast stalen uitvoering of met een stalen frame.

“State of the art” Deze “state of the art” inspectie systemen zijn uitgerust met de meest recente technologieën zoals bijvoorbeeld:

  • DDS filter -Direct Digital Synthesis- dat zorgt voor een extreem stabiele zoekfrequentie voor hoge gevoeligheid en stabiliteit.
  • SLS -Self Learn System- die volautomatisch productsignalen kan volgen en corrigeren.
  • MPS -Multi Product Storage- kan een grote verscheidenheid aan producten opslaan waardoor het wisselen van product zeer eenvoudig is.Meer informatie?

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Vraag dan via hier kosteloos een brochure op van de gewenste categorie.


Levensmiddelen

levensmiddelen

De inspectie apparatuur voor de levensmiddelen industrie bestaan uit metaaldetectie, Röntgen inspectie en magneten. Vanzelfsprekend altijd van hoogwaardig RVS gemaakt en leverbaar in standaard- en maatwerksystemen. Diervoeding valt ook onder deze categorie.

Lees verder

Recycling

recycling

De recycling industrie stelt weer heel andere eisen aan de inspectie machines. Zo wordt er vooral gekeken naar machine bescherming. Hiervoor hebben wij speciale metaaldetectie- en magneetsystemen in zeer robuuste uitvoering.

Lees verder

Chemie

chemie

Voor de (petro) chemische industrie zijn er metaaldetectie- rontgen- en magneetsystemen beschikbaar. Deze zijn ontworpen voor eenvoudige integratie en met diverse elektronica pakketten om zowel aan prijs- en prestatie verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Lees verder