Intuity metaaldetector

Intuity metaaldetector

Ultra moderne veelzijdige metaaldetector

De Intuity is een metaaldetector met de nieuwste technieken. Zo maakt de Intuity detector gebruik van geavanceerde multi simultaneous frequentie technologie. Hierdoor worden ongeëvenaarde gevoeligheden behaald met name bij inspectie van producten die veel vocht of zouten bevatten. Er gaat heel wat techniek schuil achter het eenvoudig te bedienen 7″ kleuren touch screen zodat instellingen eenvoudig te maken zijn.

De Intuity metaaldetector kan los geleverd worden aan machinebouwers maar ook compleet met een lopende band systeem naar wens van de klant, zie hiervoor onze Varicon+ systemen. Dit kan dus een compact systeem zijn maar ook compleet met volautomatische uitwerp en sensoren voor extra zekerheid.

Standaard is de Intuity spoel uitgevoerd met een spuitwaterdichte afdichting volgens IP69k. Optioneel is er nog een beschermkap te verkrijgen om het touchscreen extra te beveiligen.

 

Artificial Intelligence “THiNK”

Vanaf 2021 is de Intuity leverbaar als “THiNK” uitvoering met Artificial Intelligence software, ook wel Kunstmatige Intelligentie genoemd. THiNK is een softwarepakket dat op een Intuity metaaldetector kan draaien. Het unieke is dat de Artificial Intelligence technologie voortdurend doorontwikkeld wordt door ons R&D centrum in Duitsland. Om onze klanten hiervan te laten profiteren, zodat ze altijd voorop lopen in inspectietechnologie, wordt deze THiNK software op licentiebasis geleverd met lifetime updates!

De THiNK software analyseert continu de productsignalen en leert dus steeds bij. Er wordt gezocht naar trends tijdens productie waardoor de detector steeds slimmer wordt. Dit heeft twee grote voordelen;1. de gevoeligheid neemt toe waardoor de producten waardoor steeds kleinere metaalverontreinigingen verwijderd worden en 2. onterechte uitworp (false rejects) neemt af en dus kostenbesparing.

Dit laatste is momenteel met alle maatregelen ter voorkoming van voedselverspilling een zeer belangrijk argument.
De THiNK software is zo intelligent dat het zelfs overweg kan met gemetalisseerde- en aluminiumverpakkingen. Vroeger waren producten in aluminium verpakkingen alleen te inspecteren met x-ray apparatuur maar nu wint de Intuity THiNK steeds meer terrein. Natuurlijk heeft een duurdere x-ray machine ook andere mogelijkheden zoals detectie van niet-metalen verontreinigingen en zone analyses maar indien er puur op metaal gecontroleerd wordt biedt de Intuity THiNK zeer veel voordelen.

f

Kenmerken

• Metaaldetector met de hoogst haalbare detectiewaarden
• Besparing door minder “false rejects”
• Leverbaar in zeer veel verschillende afmetingen
• Overtreft ruim de actuele richtlijnen zoals HACCP, higher   
level IFS en BRC
• Standaard is de spoel IP69k spuitwaterdicht
• Integratie met een lopende band systeem

Z

VOORDELEN

• Zeer hoge detectie nauwkeurigheid: “Best of Class”
• Geen onnodige voedselverspilling door AI technologie
• Lifetime updates bij THiNK uitvoering
• Duits kwaliteitsontwerp
• Hygiënische uitvoering
• Groot 7″ kleuren touch screen met USB als standaard
• Aanzienlijk kortere RoI
• Veel verschillende doorlaatafmetingen mogelijk

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen?

Vraag dan kosteloos een brochure op van de gewenste categorie.
Bellen met 076-581 5599 of e-mailen naar info@stolsystems.com kan natuurlijk ook.
Vanuit België en Luxemburg is dit +31 76 581 5599 en info@stolsystems.be

Ons verkoopteam zal u graag van dienst zijn!

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com