Maatwerk metaaldetectie systemen

Wij weten als geen ander dat niet alle productielijnen hetzelfde zijn. Onze standaard metaaldetectie systemen kunnen dus niet altijd toegepast worden, vandaar dat wij ook maatwerk leveren. Deze detectors zijn speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Dit heeft geresulteerd in een zeer robuuste en nauwkeurige detector. Tevens hebben wij een detector die speciaal ontworpen is voor de vlees industrie maar ook ingezet kan worden in andere zeer natte omgevingen. Deze detectors worden voor ons in Duitsland gemaakt.
 

Maatwerk systemen

Alles is erop gericht om de beste gevoeligheden te behalen met een zeer hoge stabiliteit en bedrijfszekerheid. Onterechte detecties zijn taboe. De meest recente filtertechnieken zijn hiervoor ingebouwd.

Eenvoudige bediening

Het instellen is verrassend eenvoudig. De nieuwste elektronica neemt het moeilijke werk uit handen van de operators. Een hoge gevoeligheid is dus haalbaar zonder specialistische kennis en dure service monteurs. Er is een 4-knops bedieningspaneel of een modern touchscreen leverbaar.

Flexibiliteit 

De Genius + en de nieuwste nog nauwkeurigere Intuity serie zijn er in verschillende vormen en maten en met 1, 2, 3 of 4 werkfrequenties. Hierdoor kan de detector gebruikt worden voor verpakte en onverpakte producten op transportbanden, vrije val en pijplijn toepassingen.

   

  BEZOEK ONS

  Minervum 7404, 4817 ZG Breda

  BEL ONS

  (+31)76-581 55 99

  EMAIL onS

  info@stolsystems.com

  BEZOEK ONS

  Minervum 7404, 4817 ZG Breda

  BEL ONS

  (+31)76-581 55 99

  EMAIL onS

  info@stolsystems.com