Maatwerk metaaldetectie systemen

Wij weten als geen ander dat niet alle productielijnen hetzelfde zijn. Onze standaard metaaldetectie systemen kunnen dus niet altijd toegepast worden, vandaar dat wij ook maatwerk leveren. Deze detectors zijn speciaal ontwikkeld voor de levensmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie. Dit heeft geresulteerd in een zeer robuuste en nauwkeurige detector.Tevens hebben wij een detector die speciaal ontworpen is voor de vlees industrie maar ook ingezet kan worden in andere zeer natte omgevingen. Deze detectors worden voor ons in Duitsland gemaakt.

Maatwerk systemen
Alles is erop gericht om de beste gevoeligheden te behalen met een zeer hoge stabiliteit en bedrijfszekerheid. Onterechte detecties zijn taboe. De meest recente filtertechnieken zijn hiervoor ingebouwd.

Eenvoudige bediening
Het instellen is verrassend eenvoudig. De nieuwste elektronica neemt het moeilijke werk uit handen van de operators. Een hoge gevoeligheid is dus haalbaar zonder specialistische kennis en dure service monteurs. Er is een 4-knops bedieningspaneel of een modern touchscreen leverbaar.

Flexibiliteit De Genius + en de nieuwste nog nauwkeurigere Intuity serie zijn er in verschillende vormen en maten en met 1, 2, 3 of 4 werkfrequenties. Hierdoor kan de detector gebruikt worden voor verpakte en onverpakte producten op transportbanden, vrije val en pijplijn toepassingen.


Meer informatie?

 

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen? Vraag dan via hier kosteloos een brochure op van de gewenste categorie.
Levensmiddelen

levensmiddelen

De inspectie apparatuur voor de levensmiddelen industrie bestaan uit metaaldetectie, Röntgen inspectie en magneten. Vanzelfsprekend altijd van hoogwaardig RVS gemaakt en leverbaar in standaard- en maatwerksystemen. Diervoeding valt ook onder deze categorie.

Lees verder

Recycling

recycling

De recycling industrie stelt weer heel andere eisen aan de inspectie machines. Zo wordt er vooral gekeken naar machine bescherming. Hiervoor hebben wij speciale metaaldetectie- en magneetsystemen in zeer robuuste uitvoering.

Lees verder

Chemie

chemie

Voor de (petro) chemische industrie zijn er metaaldetectie- rontgen- en magneetsystemen beschikbaar. Deze zijn ontworpen voor eenvoudige integratie en met diverse elektronica pakketten om zowel aan prijs- en prestatie verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Lees verder