Dynamische controle wegers

Deze dynamische controlewegers zijn ontwikkeld voor uiterst nauwkeurige weging van producten tijdens transport over een lopende band. Een product waarvan het gewicht buiten de ingestelde toleranties valt, kan automatisch uitgeworpen worden door een uitwerpsysteem dat afgestemd wordt op de producten. Optioneel kan deze weger voorzien worden van een metaaldetector, gemonteerd op de aanvoerband van de checkweger. Een product waarin metaal is gedetecteerd wordt dan ook automatisch uitgeworpen door het uitwerpsysteem.

Nauwkeurigheid met snelheid
Checkfunctie met instelbare toleranties hoogste en laagste gewicht. Afhankelijk van het type weger en de gewichtsklasse zijn snelheden van 400 stuks per minuut haalbaar met een nauwkeurigheid van 0,2 gram.

Specificaties
De wegers zijn geijkt (MID), volledig in RVS en voldoen aan e-weging. Diverse uitgevoeringen zijn verkrijgbaar voor droge tot zeer natte omgevingen. De wegers beschikken over een compleet en duidelijk afleesbaar bedieningspaneel in monochroom of kleur. Verder zijn er 1 of 2 uitwerpers mogelijk, statistieken, groot productgeheugen, RS232 seriele data link en digitale filters tegen vibratie, luchtstroming, trillingen etc.

Gewichtsklassen
Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De dynamische controlewegers kunnen producten verwerken van 10 gram tot 6000 gram. De nauwkeurigheid is afhankelijk van het productgewicht, snelheid en afmetingen.
De statische weegschalen kunnen zelfs veel zwaardere producten wegen. Neem bijvoorbeeld de vloerweegschaal die maximaal 4000 KG kan verwerken.

Statische wegers en software
Naast de dynamische controlewegers, ook wel checkwegers genoemd hebben wij van Bizerba het volledige pakket dat onder andere bestaat uit statische weegschalen, combinatie weeg en etiketteersystemen, logistieke wegers en software pakketten voor uitgebreide registratie van al uw wegers en productinspectie apparatuur.

Levensmiddelen

levensmiddelen

De inspectie apparatuur voor de levensmiddelen industrie bestaan uit metaaldetectie, Röntgen inspectie en magneten. Vanzelfsprekend altijd van hoogwaardig RVS gemaakt en leverbaar in standaard- en maatwerksystemen. Diervoeding valt ook onder deze categorie.

Lees verder

Recycling

recycling

De recycling industrie stelt weer heel andere eisen aan de inspectie machines. Zo wordt er vooral gekeken naar machine bescherming. Hiervoor hebben wij speciale metaaldetectie- en magneetsystemen in zeer robuuste uitvoering.

Lees verder

Chemie

chemie

Voor de (petro) chemische industrie zijn er metaaldetectie- rontgen- en magneetsystemen beschikbaar. Deze zijn ontworpen voor eenvoudige integratie en met diverse elektronica pakketten om zowel aan prijs- en prestatie verwachtingen van onze klanten te voldoen.

Lees verder