Nieuwe hygiënische tafelweegschaal

Het assortiment aan weegapparatuur bij Stol inspection systems B.V. breidt razendsnel uit. Nu is er ook een zeer robuuste tafelweegschaal beschikbaar die volledig hygiënisch uitgevoerd is. Deze is ontworpen voor gebruik in de voedingsmiddelen producerende industrie en mag vanzelfsprekend in contact komen met levensmiddelen. Reiniging kan grondig en verrassend eenvoudig gedaan worden zodat ze zelfs in cleanrooms gebruikt mogen worden. Er zijn verschillende weegplateaus en gewichtsklassen verkrijgbaar al naar gelang de toepassing.

Ons verkoop team verteld u graag meer over de mogelijkheden. +31 (0)76 581 5599 of e-mail: info@stolsystems.com en voor België en Luxemburg info@stolsystems.be

weegschaal hygienisch

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com