Wie wil het nou niet, een producent die de klant laat meedenken aan het beste design en nieuwe ontwikkelingen?

Uli Hurzlmeier, de productontwikkelaar X-ray systemen bij Sesotec, staat op de IFFA in Frankfurt (Hal 9.1, Stand C58) met een transparant prototype van de nieuwste X-ray machine speciaal voor onverpakte vleesproducten. Met dit initiatief, genaamd “X-ray inspection for the future”, worden de standbezoekers uitgenodigd om de discussie aan te gaan over het nieuwe design van deze machine. Hoe gaat de ideale machine eruit zien, welke kenmerken en opties dient deze machine te hebben en waar ligt nog onbenut potentieel.

Luisteren naar de klant: de eisen van X-ray inspectie in de toekomst

Tijdens de beurs kunnen bezoekers van de Sesotec stand verschillende aspecten bespreken die relevant zijn voor de vleesindustrie en feedback geven over trends. Door effectief te luisteren naar toekomstige gebruikers is Sesotec in staat om een praktijkgerichte machine te ontwikkelen die tevens gebruiksvriendelijk is en alle hedendaagse eisen overtreft.

Uli staat klaar om vragen te beantwoorden zoals: Hoe ondersteunen X-ray machines de naleving van voedselrichtlijnen zoals IFS, HACCP en BRC? Hoe veelzijdig is het apparaat in gebruik? Voldoet het apparaat aan alle hygiënische eisen en EHEDG-richtlijnen? Hoe economisch is het systeem? Wat als het gebruik van conventionele X-ray inspectie niet voldoende is? Hoe werkt de dual-energy methode? Welke alternatieven zijn er voor onderdelen die in contact komen met het product, zoals stralingafschermings gordijnen?

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com