Bezoek ons op de empack

Ook dit jaar staat Stol inspection systems weer op de Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Op deze kleinschalige verpakkingsbeurs ontmoeten wij graag onze relaties en andere geïnteresseerden om de meest recente ontwikkelingen in de markt te bespreken onder het genot van een kopje koffie of een andere versnapering. Dit jaar hebben wij gekozen voor een compacte stand met de huidige product highlights; Het meest geavanceerde metaaldetectiesysteem in de markt, de Varicon+ met Intuity metaaldetector erop en de opvolger van ons beproefde X-ray systeem Raycon D, de Raycon D+ met een nog hogere nauwkeurigheid en een aantal andere features die dit geavanceerde en complexe systeem, eenvoudig te bedienen maakt.

BEZOEK ONS

Minervum 7404, 4817 ZG Breda

BEL ONS

(+31)76-581 55 99

EMAIL onS

info@stolsystems.com