[:nl]

Rapid Vario vrije val metaalseparatie systeem

Het Rapid Vario-FS vrije val metaalseparatie systeem is ontworpen voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën. De gesloten klepconstructie en het montageframe zijn vervaardigd van RVS. Er is een zeer geringe inbouwhoogte nodig door het slimme compacte ontwerp. De klep is in elk gewenste positie te draaien en het systeem is voorzien van Jacob flenzen voor eenvoudige integratie. Detector is voorzien van een vrij in te stellen productfilter en beschikt standaard over voorinstellingen voor snelle en probleemloze werking.

De Klep van een Rapid Vario. De klep is in elk gewenste positie te draaien.

[:en]

Rapid Vario gravity fall metal separation system

The Rapid Vario-FS gravity fall metal separation system is designed for various applications and industries. The closed design and mounting frame are manufactured of stainless steel. Due to the compact and ingenious design the Rapid Vario needs a very small space so it could be integrated in most situations. The reject system could be turned into every desired position and is equipped with Jacob flanges for easy integration. The detector has an ease of use operating system with pre-configured product settings for fast setup and a reliable operation.

The Rapid Vario reject mechanism. Adjustable in every desired position.

[:]