Empack 2018 Jaarbeurs in Utrecht

Dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 april staan wij weer op de Empack in Utrecht.

Wij hopen u daar te ontmoeten om samen met ons het 10 jarig bestaan van Stol Inspection Systems te vieren.

 

10 jaar logo

 

Al 10 jaar zijn wij uw partner in productinspectie en mede dankzij u is dit ons jubileumjaar.

Daarom staat in hal 2 op stand E207 de koffie, iets lekkers en een leuke attentie voor u klaar.

 

 

Maar dat is natuurlijk nog niet alles…
Wij hebben ook onze allernieuwste High-end kleursorteermachine, de QUASAR bij ons.

De RAYCON-EX 1 en de RAYCON-D, het kleine instapmodel metaaldetector, speciaal voor klein verpakte producten en onze easy clean machine beide met het hoogste detectie niveau.

Ook laten we u graag onze Varicon+ met Intuity en de Varicon Compact zien. De Intuity, de meest geavanceerde metaaldetector in de markt, volledig uitgevoerd met het complete M & S sensor pakket. De Intuity heeft een optimale detectie en extreem hoge nauwkeurigheid door geavanceerde multisimultaneous frequency technologie. Daarnaast is de bediening extreem gebruiksvriendelijk en voldoet deze machine aan de meest strenge richtlijnen van de voedingsmiddelen industrie. De Varicon Compact is speciaal ontwikkeld voor bedrijven waar ruimte een uitdaging is, maar biedt met zijn robuuste constructie de hoogst mogelijke nauwkeurigheid. Deze detector heeft een onderhoudsvrije aandrijving en de kabels zijn hygiënisch weggewerkt. De Varicon Compact heeft een optimale prijs- kwaliteitsverhouding en een korte levertijd!

And last but not least kunnen wij u de Rapid 5000 laten zien, ons vrije val metaalseparatie systeem speciaal voor poeders. Dit systeem is speciaal ontworpen voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieeën. De gesloten klepconstructie maakt dit systeem uitermate geschikt voor poedervorminge produkten.

Metaaldetector Intuity

Metaaldetector Intuity

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *