Test Materialen

Hoge kwaliteit testmaterialen
Alle inspectieapparatuur dient met regelmaat getest te worden, ongeacht het fabrikaat. Het testen is makkelijk en snel uit te voeren met behulp van de juiste materialen. Hiervoor leveren wij testkaarten, blokken, staven en zelfs testballen.

Het testen is een essentieel onderdeel van een kwaliteitsprogramma zoals HACCP, ISO 9000, GMP of richtlijnen van retail organisaties. Wij kunnen u adviseren omtrent de frequentie van testen en hoe deze het best uitgevoerd kan worden. Dit is namelijk volledig afhankelijk van de productielijn, het soort product, type detector enzovoort. Kortom wij helpen u om een waterdicht kwaliteitsprogramma op te zetten.
Transparante testblokken
De transparante testblokken zijn nieuw in ons assortiment. De afmetingen van deze blokken zijn vierkant 15 mm en circa 9 centimeter lang. Het metalen kogeltje is zichtbaar doordat er gebruik gemaakt is van een zeer helder, FDA goedgekeurd, materiaal. De materiaalsoort en afmeting van het metalen kogeltje is duidelijk leesbaar gegraveerd op de zijkant. Tevens is er een kleurcodering aangebracht, rood voor ferro, geel voor non-ferro en blauw voor RVS. Het ingesealde kogeltje kan bij deze blokken maximaal 10 mm zijn.

Gelamineerde testkaarten
Deze kaartjes zijn alom bekend en het meest gebruikt. De kaartjes hebben nagenoeg dezelfde afmetingen als een credit card of bankpas. Ze zijn net als de testblokken leverbaar in drie verschillende materialen en diverse afmetingen metalen kogeltjes tot maximaal 3,0 mm.
Strengste eisen
Alle testmaterialen die Stol inspection systems levert voldoen aan de hoogste eisen en worden met de grootste zorgvuldigheid geproduceerd. Alle soorten zijn leverbaar in diverse materiaalsoorten zoals Ferro, Non-Ferro en RVS (Inox). Vanzelfsprekend is er een uitgebreid assortiment afmetingen van de metalen kogeltjes.

Meer informatie
Wij geven graag meer informatie welk type het meest geschikt is voor uw situatie. Op verzoek sturen wij u graag een uitgebreide prijslijst toe waar alle soorten en maten duidelijk in gespecificeerd staan.